Najnovšie recenzie zo sekcie Bazény
- ľahká montáž
ľahká montáž. zatiaľ používam týždeň. žiadne výhrady zatiaľ k produktu nie sú, bazén je super.
Vyhodu
spokojnosť
bazén je presne podľa našich predstáv, skladá sa dobre a rýchlo sme veľmi spokojní
Kvalita super velkosť idealna. Maximalna spokojnost. Ďakujem.
- Lahko a rychlo poskladaný, dosť veľký na to, aby v nom deti mohli aj plávať.
- super
Chýba návod v jazyku!
- kvalitný výrobok
zaisťovacie kolíky obvodu rámu, podľa mňa mali mať dlhšiu a užšiu spodnú časť, aby sa ľahšie osádzali do otvoru spoju. Ja som ich nahradil vrátovými skrutkami M 10x50 mm a použil som maticu s krytou hlavou. Pre dlhodobejšie používanie je to podľa mňa lepšie. Plastové kolíky na jeseň minimálne polovica nevydrží vyberanie zo spojov a poláme sa na spodnej strane.
kupovali sme hlavne pre 3 ročnú dcérku pre ňu ideálny, dokúpili sme aj kartušovú filtráciu a zatiaľ sme nemali žiaden problém.
Takýto bazén už sme mali a sme nadmierou spokojní
Roky predtym sme mavali podla rozmerov uvadzanych pri bazene, ten isty bazen len v modrej farbe. Avsak napriek tomu je tento ratanovy mensi! Nafukovaci limec je uzsi. Vrchna krycia plachta ktoru sme pouzivali pri modrom je teraz velka. Aj casti ktore idu z bazena do filtracie su ine, take labilnejsie. Ak by som objednavala este raz, objednam si modry. Ale mozno je to uz aj pri nom tak.
- Dobrý pomer cena a kvalita
kvalitny vyrobok
Na to že konštrukcia došla nie v najlepšom stave a musela som ju vyrovnať aby sa zmestila do plastových dielcov účel spĺňa. Posledný diel konštrukcie sa nasúva pomerne ťažko a nožičky utekajú podľa toho ako to potiahnete na protiľahlej strane. Zložila som bazén síce sama ale vhodné je aby to robili minimálne 2-3 osoby.
- Ok
- Kvalitný tovar. Za super cenu .tovar bol 100 percentom stave nič nechýbalo.
- Do dvoch dní sme tovar malý doma bolo to super
Výhoda veľká
S produktom som spokojný.
- Pomer cena a kvalita
- prekvapivo jednoduchá montáž
- pevný materiál
- je to bazén ... tak je super :)
- nemá návod v SK, ale obrázky pomôžu
- súčasťou balenia nebola plachta pod bazén (pri rovnom podklade to nie je žiaden problém)
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »