Najnovšie recenzie zo sekcie Bazény
- Lahko sa prevadzkuje,a udržíava.
- Bazén Azuro Vario je dobrá voľba v pomere cena-kvalita-účel. Prvý krát sme si ho kúpili pred 6 rokmi, v pohode vydržal aj riadne letné vodné detské, ale aj dospelácke žúrky :-), po 6 rokoch sme kúpili nový a taký istý a to len z dôvodu, že rokmi sa plechová stena bazéna sem tam zalomila, síce drží, ale už "nevyzerá", aj farba stien je slnkom a chlórom trochu "vyťahaná" - teda obnovujem len kvôli vizáži), inak úplná spokojnosť. Pri inštalácii skimmera a vratnej trysky nešetrite silikónom, inak budú netesnosti a kvapkanie vody popri tesneniach. Určite je dôležité pevné a rovné podložie, tiež odporúčam nepodceniť. Kupovať odporúčam vo správnom čase výpredajov (január-marec), kedy je cena reálna a cca okolo 170€.
- Pri inštalácii sa nespoliehajte len na tesnenie skimmera a vratnej trisky - nutné dať aj silikón - potom netečie.
Neviem zistím to až v lete.
- Paci sa my
- kúpa akciového tovaru
Jednoduchá montáž, údržba, výborné prídavné filtrácie. Materiál kvalitný, vydrží aj plno detí.. max. spokojnosť!
- Lacné
- Cena, veľkosť, ešte je zabalený uvidíme cez sezónu verím ze bude skvelý
- spokojnosť
Skúsili sme inú značku bazéna, mali sme predtým dva bazény bestw.... ktoré tiekli hneď nové a vyreklamovali nám ich, tak dúfame že vydrží aspoň dve sezóny. Tento nový sme ešte neodskúšali nakoľko je vonku -6°C.
- OK
spokojna podla mojej predctave
este neviem bazen je na leto
Zavádzajúca reklama produktu.Málokto si asi všimne že za cenu bazénu,ktorý ponúkate je iba kovový rám bez plachty.Čiže pri preberaní tovaru sa z ceny 160 € stalo zrazu cca 280€ !!!!
zatia sa nevyjadrujem, vyrobok bude vybaleny až budee na to vhodne počasie
- Vsetko OK !!!
Tovary som este neotvoril, je to vianocny darcek. Preto nemozem hodnotit produkty.
- Videli sme bazén u známeho a tak sme sa rozhodli že aj my si ho kúpime
Nevyhoda ziadny rozvoz kurierom.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »