Najnovšie recenzie zo sekcie Bazény
Jednoduchosť, kvalita
Produkt som videla u známych, ktorí sú spokojní; to bol impulz pre mňa, aby som si ho kúpila. Žiaľ, ešte ho nemám rozložený, nemôžem podrobnejšie reagovať. Myslím si ale, ked sú spokojní oni, tak budem aj ja.
- pre deti výborný bazén
- ochranný náter mohol byť lepší
Je to menší bazén ale presne taký som si želal. Aby sa deti vedeli bezpečne postavit a zároveň majú dosť miesta na vybláznenie. Konštrukcia pevná. Skladnie bez najmenších problémov.
- Deti sa potešia.
- S tovarom som veľmi spokojná
Bazénu chyba veľa veci, napríklad schodíky, zakrývacia plachta.
Návod je slabý, bazén sa ťažko skladá, skimer netesní a tečie napriek tesneniu.
V porovnaní s bazénom s nafukovacím kruhom je toto chybný výber za veľa peňazí, veľa starostí.
- ľahko sa postaví, vďaka svojim rozmerom je spolu s pieskovou filtráciou ľahko udržiavateľný, dostatočne veľký
- nevýhodu žiadnu nevidím, plne spĺňa naše očakávania - za horúcich dní poskytne skvelé osvieženie
- Skvelý bazén za dobrú cenu
- Pri dokúpení pieskovej filtrácie je potrebné dokúpiť ešte aj redukcie na pripojenie hadíc k bazénu.
- Otvory pre napojenie hadíc k bazénu sú iba pre priemer hadíc d32mm takže prietok silnejšej pieskovej filtrácie s priemerom hadíc d38mm je zbytočne škrtený
- Bazén je štandardne vybavený iba jednoduchším typom kartušovej filtrácie.
- šikovný bazén na záhradu, dosť veľký pre rodinku s detmi
- skvělý tovar
dosiel deravý
plachta schodíky čerpadlo aj podložka sú tam na dve vec úplne o ničom ešte
že sme to
kúpili v akcii za 300 lebo keby mám
dať pomaly 500 euro za deravý o ničom bazen tak ma porazí .. veľkosťou všetko ok
ale to
príslušenstvo hrozne
♀️ a hlavne tá diera samozrejme že sme to zistili až potom čo sme to napustili a keď sme to chceli reklamovať tak že doneste to
15 tisíc litrov vody bežne vypúšťam a napúšťam !
mali by ste si zlepšiť toto
stačilo
by najať technika ja som nepotrebovala nový bazen stačilo
by mi keby sa len tá dieťa zalepila to je cele
- zatiaľ splnil očakávania
- pomer cena - výkon
malá hrúbka materiálu dna
- primeraná veľkosť, rýchle napúšťanie ,bez problémov
je super
- Neskoré vyskladnenie.
škoda tej konštrukcie, kedysi bývala celá kovová, teraz už spoje sú plastové, takže za mňa určite nevydrží toľko ako ten predošlý
- rýchlo postavené,
- otvor na sanie filtrácie by mohol mať odnímateľnú koncovku na hadicu- napr ak chcem vysávať...Bestway to má dobre vyriešené
Priemer bazénovej fólie bol asi o 10 cm menší ako konštrukcia. Nedal sa zložiť.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »